Hapia E kuld

Kuld 6

Hapia E kuld

5 hanner og 5 tæver

født d 23/4-2020

Mor: Cartagena Windy

Far: Cartagena You-Can

18/5-2020

Verden er blevet en del størrere  for lopperne :-) 

Kravlegården er udvidet og de er begyndt at komme lidt ud i løbegården og i stuen. De er startet med lidt fast føde i dag.

Hvalpenes nye familier er begyndt at komme på besøg, så der sker en masse.

Jeg er så heldig, at der er en super fotograf med et godt kamera blandt de nye familier, så der blev taget nogle rigtig gode billeder ved et af besøgene :-) Tak for det

15/5-2020

Hvalpene har fået halsbånd på, så nu er det lidt nemmere at kende dem fra hinanden :-) Hannerne er blå, lyseblå, grøn, brun og sort. Tæverne er rød, rosa, orange, gul og lilla.

8/5-2020

Det går super godt med de små grå , som vokser og trives :-) Øjnene er tittet frem og de har fået klippet deres syle spidse kløer for første gang. Mormor Jenka og moster Bimbo får lov til at hilse lidt på dem hver dag. Sjovt at se forskellen på hvordan de reagerer :-) Jenka har helt styr på hvordan sådan noget småkravl skal behandles og Bimbo synes de er vildt mærkelige :-) De begyndte at kravle ud af fødekassen, så den er blevet fjernet i dag og en Storm P løsning er lavet indtil de er gamle nok til hele kravlegården. Windy er stadig en super mor som passer de små helt perfekt. Men det er også tydeligt at se, at hun nyder sine daglige gåture :-)

2/5-2020

Der sker ikke så meget :-) Hvalpene spiser, sover og vokser :-)

28/4-2020

Alle hvalpene stortrives :-) De bestiller jo ikke andet end at spise og sove så de tager allesammen fint på i vægt. 

I dag er de blevet registreret hos DKK.

Hannerne hedder : Hapia Epo, Emil, Enzo, Easy og Elvis. Tæverne hedder: Hapia Ellie, Ezma, Emma, Enya og Etna

23/4-2020

Så kom dagen endelig hvor Windy skulle have sine hvalpe :-) Fødslen blev lang. Hun fik den første hvalp kl 0.40 og den sidste kl 16.10. Alt gik godt og det blev til 10 dejlige  store sunde mørke grå hvalpe. 5 af hver :-). Windy klarer det super godt og er en rigtig god mor.  

Dagene inden fødslen